2010. október 20., szerda

Szégyen

Már nem csak szimbolikusan, hanem konkrétan is: fizikai és szexuális erőszakkal regulázza a Magyar Köztársaság Geréb Ágnes doktort, s vele - nem győzöm hangsúlyozni - minden nőt.


Ertsey Katalin LMP-s képviselő blogjából:


"Azt az orvosnőt, aki szülészként segíti ezeket az édesanyákat és gyermekeket, frakciótársam többször meglátogatta a börtönben, és a következőkről számolt be. Pénteken a beszélőre lekísért doktornőt a beszélő előtt és – mint utólag megtudtuk - utána is teljes testi motozásnak vetettek alá, amely egy nyitott ablaknál való meztelenre vetkőztetéssel és testnyílásaiba való betekintéssel járt.
Még a szavakat is alig lehet szégyen nélkül kimondani itt, a Ház nyilvánossága előtt.
Talán még megrázóbb volt kedd este azokat a képeket látni a tévében, amelyeken lábbilincsben csoszog a doktornő a bírósági tárgyalóterembe. A bíró kérdésére, miszerint valóban szükséges-e mindez, a BV őre közölte, hogy igen, felsőbb utasításra nem veheti le a teljes bilincset. Azóta képviselőtársam látta azt a 10 centi hosszú nyílt sebet a doktornő bokáján, amelyet a bilincs okozott. A doktornő kérését, hogy lazítsák meg, mert fájdalmat okoz, az őrök megtagadták."
Szégyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése