2011. január 21., péntek

Hazugságszolgáltatás

Itt egy film. 


A Budapesti Orvosszakértői Intézet két szakértője, dr. Pozsgai Tamás igazságügyi orvosszakértő és dr. Bodor György igazságügyi elmeszakértő az igazgató, elöl-hátul-dr. Szabados György jóváhagyó aláírásával azt írta bele a szakvéleménybe, hogy a Magyar Köztársaság igazságszolgáltatását (egyébként teljes joggal) kártérítésért perlő felperesnek "élősködésre való hajlama" van, és hogy "testszerte barnás árnyalatú kültakaró" borítja. 
Cigány tudniillik.

Dr. Bodor, dr. Pozsgai szakértők és innen-onnan dr. Szabados igazgató: védjék magukat.

Próbálják csak kimosni magukat a nyilvánvaló ténymegállapítás alól: aki "kültakarót" emleget, az féregre asszociáltat, halálpontosan követve a náci propagandagépezet maga idején bevált módszerét: könnyebb olyan embereket tömegesen legyilkoltatni, akiket nem emberekként, hanem valamilyen alacsonyrendű élőlényekként értelmeznek. Ezt a szociálpszichológiailag sikerrel tesztelt célt szolgálja a Budapesti Orvosszakértői Intézet szakvéleménye is.

Pozsgai, Bodor és Szabados a jelek szerint tehát népirtásra való hajlamot mutat: orvosnak vagy bármilyen értelmiségi pályára ezért mind a hárman alkalmatlanok. 
Nil nocere. 

Legföljebb ha árkot tisztíthatnak ezután. De a nyilvános harakiri is abszolút érthető lenne.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése