2013. május 15., szerda

Majomország - 1. Vita a női kvótáról az Európa Pontban



Hahaha, hogy ez milyen vicces, női kvóta, hihihi! A Millenárison, az Európai Unió - mekkora szerencse, hogy ezek nem tudnak magyarul - Információs Központjában magyar celebek "vitatkoznak" a női kvótáról.
Egyik színész kacag-göcög, hú, de humoros, másik színész ugyancsak röhög, viccel, szájukon és a teljesen érdektelen, kicsoda, ám egy értelmes mondatot kinyögni sem képes, viszont, mint megtudjuk 202 cm magas olimpikon, egy olimpiknyica, valamint egy ugyancsak felejthető nevű tévésnő száján a női kvóta és a matriarchátus összemosódik, 2. sz. színész csinoska újságíróval karban üvöltve a pék-képviselők létszámát kéri számon az Európai Parlamenten, hiszen ha a nőknek jár az arányos képviselet, a pékeknek pont miért nem?  1. sz. színész végül felmutatja a Willendorfi Vénusz dagadt alakjáról készült fotót, mondván, hogy amikor ez a hölgy volt a miniszterelnök, minő gazdagság és jólét honolt... 

Nézzétek csak, ahogy az Európa Pontban a magyar értelmiség legjava adja elő Weöres Sándor Majomország c. versét - csak hát belülről, és persze a saját szavaival.

Istenem. Majomország.
-- 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése